Už za pár dní roztančí ostrov TPCA Beat festival

12.07.2017

Kolín, 12. července 2017 – Už jen pár dní a na Kmochově ostrově se naplno rozjede další ročník TPCA Beat festivalu.
Soutěž regionálních kapel ozdobená třemi velkými hvězdami již tradičně láká příznivce dobré hudby z širokého okolí a nejinak tomu bude i v sobotu 22. července. Tentokrát začne TPCA Beat festival pěkně zostra, když už od 11 hodin rozeskáče kolínský Kmochův ostrov populární ska kapela Sto zvířat. Hned po ní se rozjede tradiční soutěž osmi regionálních kapel, které budou zápolit o hlasy návštěvníků a také 50 000 Kč na natočení vlastního alba. Vyvrcholení akce obstará nejdříve skupina UDG a po ní legendární kapela Visací zámek.
Festival ovšem nenabízí jen vyžití pro fanoušky hudby. Na Kmochově ostrově bude po celý den připravena spousta atrakcí pro děti i dospělé, takže na své si přijde celá rodina. Samozřejmostí je bohatá nabídka občerstvení a pro ty, kterým vystupující kapely nebudou stačit, bude na místě živý Juke box, kde si mohou vybrat další muziku podle svého gusta. Zábava od dopoledne až do pozdních nočních hodin tak může vypuknout. Všechno potřebné naleznete na stránce www.tpcabeatfestival.cz
Letos poprvé je součástí TPCA Beat festivalu také charitativní štafetový běh Ekiden, který se rovněž poprvé otevírá i pro veřejnost. Od 9:30 na atletickém stadionu Mirka Tučka v Kolíně je možné nejen udělat něco pro své zdraví, ale také přispět na dobrou věc, protože výtěžek z dobrovolného startovného bude věnován na nákup ohřívače parafínu do kolínského Domova pro seniory. Vše o běhu i možnosti registrace najdete na www.ekiden.cz

______________________________________________________________________________________________
TPCA Toyota Peugeot Citroën je společným podnikem Toyota Motor Corporation a PSA Groupe. Výroba v závodě postaveném v roce 2002 v průmyslové zóně Kolín - Ovčáry byla zahájena v únoru roku 2005.

V TPCA pracuje v současnosti 2700 lidí a firma představuje jednoho z největších exportérů v České republice. V současné době vyrábí modely Toyota AYGO, Peugeot 108 a Citroën C1, městské vozy vyznačující se spolehlivostí a nízkou spotřebou.

TPCA používá nejekologičtější dostupné technologie, což potvrdila i certifikace BAT (Best Available Techniques), kterou automobilka obdržela společně s certifikátem řízení ochrany životního prostředí EN ISO 14001:2004. Rozvoj Kolínska v uplynulých deseti letech ovlivnila nejen vytvořením tisíců pracovních míst, ale aktivní je i v podpoře dobročinných projektů.